Nechte se odměnit za váš nákup. Věrní zákazníci jsou pro nás to nejcennější, a proto odměňujeme registrované zákazníky, kteří se k nám vracejí.

Jak na vlhkost a sušení bot

CESTA K VYSOUŠENÍ PŘASKÁČOVÝCH BOT, OBUVI I RUKAVIC. TO JSOU BOOT BANANAS WINTER SPORTS!
Vlhkost pohlcující deodoranty.
Superabsorpční banány z látky plněné oxidem křemičitým: technologie rychlého sušení bez potřeby tepla nebo elektřiny! Ideální na lyžařské boty, skialpové boty, veškeré obuvi, rukavic nebo jiného mokrého vybavení.

Vlastnosti a výhody
Speciálně navrženo tak, aby absorbovaly vlhkost z mokré obuvi a vybavení.
Obuv vysuší již za 4-6 hodin.
Absorbují až 40 % jejich hmotnosti.
Vysoušením bot bez působení tepla eliminuje riziko poškození obuvi.
Pomáhají předcházet zápachu.
Poutka umožňují jednoduché zavěšení při využití (např.: sušení rukavic), ale hlavně
slouží pro snadné usušení.
Vzduchotěsné balení je pouze pro skladování plně vysušených banánů.

RYCHLÉ SUŠENÍ

Instrukce
U mokrých lyžáků nebo bot jednoduše vložte absorbéry "Winter Sports" dovnitř a zatlačte je ke špičkám obuvi. Poté s nimi lehce zatřeste, aby se kuličky oxidu křemičitého rovnoměrně rozprostřely a nechte působit. Jestliže obuv není promočená, může uschnout již za 4-6 hodin!
Pokud je vaše obuv pod tíhou živlů a je extrémně vlhká, použijte pro účinné vysušení následující techniku:
Vytáhněte vnitřní botičky ze skeletu a vyjměte z nich vložky. Následně se pokuste nasat přebytečnou vlhkost novinami, ručníkem nebo houbou, a teprve teď vložíme plně suché zregenerované absorbéry "Winter Sports", které ponecháne pusobit přes noc.
Poutko není skvělé pouze pro obuv, umožňuje vám zavěsit absorbéry do vlhkých rukavic a bund, dokonce je skvělé pro použití s ​​vybavením pro vodní sporty pro urychlení sušení neoprenů a suchých obleků.

blobid0-1blobid1blobid2

K ZAKOUPENÍ ZDE NA NAŠEM ESHOPU


Péče o banány WINTER SPORTS
Absorbéry vlhkosti Boot Bananas Winter Sports lze snadno částečně regenerovat sušením na slunci, na radiátoru nebo v troubě po dobu 1 – 2 hodin při teplotě maximálně 110ºC (230ºF). Jakmile vyschnou a vychladnou, vložte je zpět do obalu a znovu uzavřete, aby byly připraveny k akci, až je budete příště potřebovat.
Použijte metodu trouby k plné regeneraci a pro optimální výkon regenerujte pravidelně. Postupem času dojde ke změně barvy, což ukazuje, kolik vlhkosti vaše banány nasáknou. To neovlivní výkon sušení. Při použití s ​​trailovými běžeckými botami existuje riziko, že se vám banány samy zabahní. Pokud k tomu dojde, odstraňte přebytečné bahno vlhkým hadříkem, ale neponořujte do vody! Při ponoření se částice oxidu křemičitého rozbijí a absorbéry vlhkosti pro zimní sporty přestanou efektivně fungovat.

mceclip0

Varování
Tento produkt je určen pouze pro funkční použití a nejedná se o hračku.
Nevhodné pro děti do 3 let. Nejedlé.
V případě náhodného požití částic oxidu křemičitého vyhledejte lékařskou pomoc.
Při vyjímání z trouby buďte opatrní. Nikdy nenechávejte horkou troubu bez dozoru.
Uschovejte si informace pro budoucí použití.