Nechte se odměnit za váš nákup. Věrní zákazníci jsou pro nás to nejcennější, a proto odměňujeme registrované zákazníky, kteří se k nám vracejí.

Boty bez zápachu s Boot Bananas

CESTA K BOTÁM BEZ ZÁPACHU. TO JSOU BOOT BANANAS!
Voňavé a vlhkost pohlcující deodoranty pro všechny typy bot. Bareffot i nebarefoot, běžecké, pohorky i městské, ale třeba i lezecké boty či cyklistické tretry..
Vyrobeny z přirozeně absorbujících solí, minerálů a rostlinných výtažků z levandulí s citronem, pačuli a esenciálními oleji z čajovníku, vše zabalené do banánové slupky ze 100% bavlny.

Vlastnosti a výhody
Aktivní složky s trojím účinkem – Neutralizující pachy, absorbují vlhkost a mají přirozené antimikrobiální vlastnosti. Ekologický design, bavlněná vnější vrstva je biologicky odbouratelná a aktivní složky obsahují pouze soli, minerály a rostlinné výtažky. Je to perfektní dárek pro každého sportovce nebo nadšence do bot, který všichni přátelé a rodina jistě ocení. Vysoce účinný a dlouhotrvající – průměrná životnost deodorace 6 až 12 měsíců při správné péči. Navrženo tak, aby fungovalo i na nejnepříznivěji páchnoucí obuvi. Zvláště efektivní pro barefoot boty nošené bez ponožek.

blobid0

Instrukce
Když banány nepoužíváte, vložte je do obuvi. Pro optimální výkon použití jako součást vaší rutiny péče o boty funguje nejlépe u nových bot, aby se zabránilo zápachu vyvíjejícímu se od začátku.

bootbananas

Péče o banány
Stejně jako u všech věcí získáte z originálních deodorizérů bot Boot Bananas maximum, pokud se o ně budete starat.
Čas od času své originální deodorizéry na boty vysušte.
Pokud jste měli tvrdý trénink a absorbovali hodně potu z nohou, pověste je, aby se vysušily na slunci nebo poblíž radiátoru. Každý se potí jinak, a tak se to liší od člověka k člověku, ale doporučujeme to dělat přibližně každé 1 až 2 týdny.
Pokud jste zapomnětlivý, točte 2 páry, takže jeden vždy visí, aby uschnul!
Ujistěte se, že při sušení sundáte banány z obuvi.

Nevystavujte své originální deodorizéry na boty extrémnímu chladu. Pokud jsou například nechtěně ponechány přes noc ve studeném autě, proveďte jeden z výše uvedených kroků sušení, abyste je oživili a banány vymačkejte, pokud chlad způsobil zhutnění ingrediencí.

Když své originální deodorizéry na boty nepoužíváte, můžete je uložit zpět do obalu na zip, ale před tím se ujistěte, že jsou suché.

JAK POZNÁTE, ŽE JE ČAS NA NOVÉ?
Bavlna je nádherná prodyšná látka, která umožňuje aktivním složkám absorbovat vlhkost a neutralizovat zápach. Je však náchylný ke změně barvy a vaše originální deodorizéry bot Boot Bananas časem zhnědnou, zejména při častém používání.

Zůstanou účinné, i když lehce zhnědnou, ale pomocí této transformace můžete posoudit, jak jsou vaše banány zralé! To ukazuje, kolik vlhkosti bylo absorbováno. Vyměňte, když to velí zdravý rozum. Jakmile začnou Boot Bananas ztrácet barvu, je nejvyšší čas pořídit si nové.

Některé boty mají tendenci obarvit nohy do barvy a to se může stát i vašim banánům, jejich účinnost to neovlivní. Originální deodorizéry bot Boot Bananas doporučujeme vyměnit každých 6 – 12 měsíců. Pokud se o své banány nestaráte, nemusí tak dlouho vydržet.

K ZAKOUPENÍ ZDE NA NAŠEM ESHOPU


VIDEO

 

Varování
Tento produkt je určen pouze pro funkční použití a nejedná se o hračku.
Nejedlé. Karabinová spona nenosná.
Může obsahovat ostré stonky levandule.